Handboek voor de Rattenjager

De boekuitgave van het “Handboek voor de rattenjager” dient als studieboek en naslagwerk voor de cursisten van de cursus “Schietvaardigheid voor de rattenjager” van Ratslag Rattenbestrijding en Fennema Rattenbestrijding. Het boek hoort bij de cursus, maar is ook los verkrijgbaar als zelfstudieboek en kan een welkome informatiebron zijn voor beleidsmakers van provincies, gemeenten en brancheorganisaties voor jagers en plaagdierbestrijders.

Voorpagina

Ik heb dit boek met veel plezier gemaakt en de eerste reacties zijn lovend. Het komt uit in een tijd waarin er veel vragen op mij afkomen van aspirant rattenjagers, die informatie willen over het nieuwe beroep van de gespecialiseerde rattenjager (ZZP’er). Voor hen heb ik dit boek gemaakt, zodat zij een beeld kunnen vormen van wat er allemaal bij komt kijken.

Het boek is ook waardevol voor de Achtertuinschutter en schutters voor de wedstrijddiscipline Hunter Field Target (HFT).

Rattenjager wordt je niet uit een boek, maar het helpt wel. Natuurlijk beveel ik ook van harte onze cursus aan. Als je inschrijft op de cursus krijg je het boek direct toegestuurd. Als het boek al hebt gekocht dan geven wij € 25,- korting op de cursus.

Het losse boek kost € 39,50 incl. BTW en excl. verzenden.

Bestellen? Klik HIER

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *