Handboek voor de Rattenjager

De boekuitgave van het “Handboek voor de rattenjager” dient als studieboek en naslagwerk voor de cursisten van de cursus “Schietvaardigheid voor de rattenjager” van Ratslag Rattenbestrijding en Fennema Rattenbestrijding. Het boek hoort bij de cursus, maar is ook los verkrijgbaar als zelfstudieboek en kan een welkome informatiebron zijn voor beleidsmakers van provincies, gemeenten en brancheorganisaties voor jagers en plaagdierbestrijders.

Voorpagina

Ik heb dit boek met veel plezier gemaakt en de eerste reacties zijn lovend. Het komt uit in een tijd dat er veel vragen op mij afkomen van aspirant rattenjagers. Die willen informatie over het nieuwe beroep van de gespecialiseerde rattenjager (ZZP’er). Voor hen heb ik dit boek gemaakt, zodat zij zich een beeld kunnen vormen van wat er allemaal bij komt kijken.

Het boek is ook waardevol voor de Achtertuinschutter en schutters voor de wedstrijddiscipline Hunter Field Target (HFT).

Rattenjager word je niet uit een boek, maar het helpt wel. Natuurlijk beveel ik ook van harte onze cursus aan. Als je inschrijft op de cursus krijg je het boek toegestuurd. Als het boek al hebt gekocht dan geven wij € 25,- korting op de cursus.

Dicks Dumpstore ruim 40 jaar schietsport specialist
Dicks Dumpstore

Het losse boek kost € 39,50 incl. BTW. Je kunt het handboek ook bekijken en kopen in de winkel van Dicks Dumpstore in de binnenstad van Leeuwarden.

Bestellen? Klik HIER

2 antwoorden op “Handboek voor de Rattenjager”

 1. Ratslag, het handboek voor de rattenjager is een geweldig boek.
  Met dit boek leer je om je PCP luchtdrukgeweer professioneel te gebruiken. Het leest gemakkelijk en alles wordt heel begrijpelijk uitgelegd.
  Door middel van dit boek en de cursus schietvaardigheid, krijg je een uitstekende startpositie, om aan de slag te gaan als rattenjager.
  De achtergrond informatie in het boek is erg leerzaam, ook tijdens de cursus wordt hier ook veel aandacht aan besteed.
  De aandacht die besteed wordt aan de schiethouding en andere handigheden zijn erg ondersteunend en leeerzaam.

  De manier van instructie die door Jos Kruis en Henk Fennema gebruikt wordt tijdens de cursus is duidelijk, opbouwend, afwisselend, vermakelijk en erg leerzaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *