RATTENJAGERS.NL gelanceerd!

Vandaag op 1 juli 2021 gaat RATTENJAGERS.NL officieel van start. Het idee voor de website is ontstaan tijdens de try-out van de cursus “Schietvaardigheid voor Rattenjagers” in mei 2021 op de schietbaan van SV Baarn.

Zes geselecteerde cursisten en de instructeurs (Jos Kruis en Henk Fennema) waren allen al op een of andere manier betrokken bij het rattenjagen en daarmee was veel kennis over het onderwerp bijeengebracht. Wij hebben drie gezellige en leerzame zaterdagen doorgebracht op de schietbaan in de bossen nabij paleis Soestdijk. We hebben de cursus samen gemaakt en uiteindelijk hebben we elkaar gekwalificeerd door een toets voor schietvaardigheid af te leggen.

Hier is ook het idee ontstaan om als collectief van gekwalificeerde rattenjagers te blijven samenwerken. Dit doen we op RATTENJAGERS.NL. Daarop delen we kennis en ervaring en presenteren wij ons als professionele rattenjagers in Nederland. Verder is afgesproken dat er een voor iedereen toegankelijk Handboek moet komen, zodat de kennis en ervaring uit de cursus ook wordt geborgd.

Henk Fennema rijkt de eerste 8 diploma’s uit

Wij zullen de cursisten van de komende cursussen (als zij geslaagd zijn) uitnodigen om ook lid te worden van ons collectief. Daarmee worden wij als RATTENJAGERS.NL zichtbaar als nieuwe en groeiende beroepsgroep en kunnen we onze potentiële klanten beter informeren en bedienen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *