Bakkerij in Amsterdam-Noord

Vorige week werd ik gebeld door een Amsterdamse ongediertebestrijder. Hij was bezig met het bestrijden van ratten in een bakkerij met behulp van aanbrengen van weringen en het afvangen met rattenklemmen. Ondanks zijn inspanningen nam de rattenoverlast toe, omdat door verbouwwerkzaamheden ratten uit andere delen van het pand werden verdreven. Het personeel en soms ook klanten werden voortdurend geconfronteerd met rondscharrelende ratten.

De ongediertebestrijder had zijn hoop op mij gevestigd. Hij wilde dat ik hem kwam helpen om de rattenpopulatie flink terug te brengen. Ook wilde hij zelf kennismaken met onze methode en onderzoeken of de aanpak werkt in de situatie van deze bakkerij.

We hebben afgelopen maandag rond sluitingstijd afgesproken met de eigenaar van de bakkerij. Na een inventarisatie zijn we vanaf 20:00 uur aan de slag gegaan en ik heb in 2 uurtjes tijd 9 ratten afgeschoten. De ongediertebestrijder was onder de indruk van dit resultaat. Hij gaat in overleg met de klant bekijken of we vaker op deze manier moeten ingrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *