Voorjaarsactie: Rattenjager van Friesland

Om wat meer werk rondom mijn woonplaats (Ternaard) te krijgen heb ik in de buurt onderstaande folder bij mensen in de brievenbus gedaan. In de folder bied ik in dit voorjaar gratis ratten-observaties aan. Tijdens zo’n observatie kijk ik naar wat er op het erf en in de stallen/schuren rondscharrelt. Ik zie ik alles wat leeft (ratten, muizen, egels, marters en de kat van de buren). De bedoeling is om een eventuele rattenpopulatie beeld te krijgen. 

Nu kan ik niet in heel Noordoost-Friesland folders uitdelen. Toch wil ik benadrukken dat mijn aanbod geldt voor iedereen in de regio rondom Dokkum, zolang de voorraad strekt. Ik kan zo’n vijf observaties per week doen. Sowieso beperk ik het aantal observaties tot 40 om te voorkomen dat ik straks klanten moet teleurstellen.

Als u denkt dat iemand anders hiermee wordt geholpen mag u de folder gerust doorsturen. Kwestie van downloaden en delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *